banner top generic2 

Φιλοζωικό Σωματείο Λάρισας Anim.A.L.

animal logo

To Φιλοζωικό Σωματείο Λάρισας Anim.A.L.
Βασικός σκοπός του Σωματείου είναι η περίθαλψη, η προστασία και η θεραπεία των αδέσποτων ζώων, καθώς και η προσφορά τους σε οικογένειες με σκοπό την υιοθεσία εφ’ όρου ζωής του ζώου και την ευζωία του.

Ειδικότερα, ο σκοπός του Σωματείου είναι:
1) Η παροχή προστασίας προς τα αδέσποτα ζώα από θανάτωση, βασανισμό, κακομεταχείριση, εκμετάλλευση και γενικά κακοποίηση τους.
2) Η περίθαλψη των αδέσποτων ζώων, η οποία θα συνίσταται σε θεραπεία των ιάσιμων ασθενειών, στον εμβολιασμό τους και την αποπαρασίτωσή τους.
3) Η στείρωση των αδέσποτων ζώων.
4) Η φροντίδα για την υιοθεσία των αδέσποτων ζώων από άτομα που αποδεδειγμένα μοιράζονται αισθήματα σεβασμού και αγάπης για τα ζώα και παράλληλα συναισθάνονται την ευθύνη που απαιτεί η φροντίδα τους.
5) Η διαπαιδαγώγηση του κοινού σε θέματα φιλοζωίας με διαλέξεις, σεμινάρια, δημοσιεύσεις, μελέτες και λοιπούς νόμιμους και πρόσφορους τρόπους
6) Η συνεργασία με Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης, με δημόσια και ιδιωτικά σχολεία, νοσοκομεία και ιδρύματα, ερευνητικά κέντρα, Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι., ή και με άλλα φυσικά ή νομικά πρόσωπα, σε τομείς σχετικούς με τους σκοπούς του Σωματείου.

Δεν έχουμε κάποιο καταφύγιο ή εγκαταστάσεις. Όλα τα ζωάκια φιλοξενούνται στα σπίτια μας, πράγμα που μας βοηθάει να μαθαίνουμε κάθε ζώο ξεχωριστά, και να μπορούμε να ενημερώνουμε κάθε ενδιαφερόμενο για το χαρακτήρα του.
Διεύθυνση e-mail για επικοινωνία: dogs.adoptions@gmail.com

http://animaladoptions.gr

Μοιραστείτε το

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία περιήγησης.
Προσωπικά δεδομένα